Ut Sporthuus, de sporthal voor alle Lunteranen

Gepubliceerd op 13 oktober 2022 om 13:33

In onze prachtige sporthal is iedereen welkom om te komen:

 

Badmintonnen bij Veerkracht
Badminton is een snelle en intensieve racketsport. Als sport wordt het vooral binnen gespeeld waarbij de shuttle zo snel mogelijk bij de tegenpartij op de grond moet komen.
De badmintonsport is aantrekkelijk voor jong en oud, beginnend en gevorderd. Kom het gewoon eens vrijblijvend proberen in Ut Sporthuus op maandag of donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur.

 

Fitnessen bij LivPhique
Fitter worden, lekker in beweging blijven, kilo’s kwijtraken of gewoon gezellig en gezond bezig zijn in een sportieve setting, bij Liv Physique bereik je het!
In Ut Sporthuus geven wij diverse groepstrainingen, variërend in intensiteit van medium tot hoog. Denk aan BodyFit, BodyPower, HIIT, BodyShape, Pilates en Bootcamp en een mannenles, waarin gezelligheid en een beetje competitie niet uit de weg worden gegaan. Met een gratis proefles vind je uit wat bij jou past. Kijk voor meer informatie op https://liv-physique.nl

 

 

Freerunnen en turnen bij PIT

Heb je altijd al deel uit willen maken van een leuke club en wil je leren turnen of freerunnen?
Kijk dan op:

www.turnclubpit.nl ,

voor het lesrooster en meld je aan voor twee gratis proeflessen.

 

 

 

Turnen en springen bij DOK
Christelijke gymnastiekvereniging DOK ook actief in het Sporthuus in Lunteren! De club telt ruim 1000 leden en traint nu ook in Lunteren met de springgroep en met turnen voor meisjes . Op www.dok-ede.nl kunt u zien wanneer DOK actief is in het Sporthuus. De club heeft de slogan
goed, gezond, gezellig en goedkoop! Wilt je dit ervaren, je mag 4 gratis proeflessen volgen.

 

 

 

 

Volleyballen bij DOS
Volleybalvereniging DOS Lunteren is gebruiker van de sporthal, voor zowel de trainingen als de thuiswedstrijden.  Wij hebben teams voor elke leeftijd: mini’s, jeugd tot senioren en recreanten.

Voor Heren 2 en Dames 3 kunnen wij nog versterking gebruiken. 
Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie zie onze website www.dos-lunteren.nl

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.