Waar een klein dorp groot in kan zijn!

Gepubliceerd op 26 juli 2021 om 10:53

Waar een klein dorp groot in kan zijn!

Een kleine 15 jaar geleden is voor en door Lunteranen een prachtige sporthal gerealiseerd:
Ut Sporthuus.

Sportminnend Lunteren weet sinds die tijd steeds beter de weg naar onze mooie sporthal te vinden en daarnaast leveren velen, die Ut Sporthuus een warm hart toedragen, hieraan een bijdrage via sponsoring.

De afgelopen periode is, niet alleen voor Ut Sporthuus, maar ongetwijfeld ook voor ons hele dorp, lastig en heftig geweest door het Covid gebeuren. Het doet ons daarom bijzonder goed dat het merendeel van onze sponsoren, ondanks deze ongetwijfeld pittige tijd, heeft besloten onze mooie sporthal te blijven steunen! Wij hebben recent zelfs een nieuwe bordsponsor mogen begroeten
(de Regiobank), zoals enige tijd geleden al in deze krant is vermeld.
Reden te meer om onze sponsoren op deze wijze te bedanken voor hun bijdragen. Mede door jullie hebben wij de sporthal het afgelopen decennium verder kunnen ontwikkelen met onder andere: zonnepanelen, ledverlichting, een turnzaal met valkuil, etcetera.
Wilt u hieraan ook een bijdrage leveren, dan kan dat uiteraard door ook sponsor of vriend te worden van Ut Sporthuus en/of door te komen sporten bij één van onze vier sportverenigingen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.