Sportminnend Lunteren

Gepubliceerd op 5 mei 2021 om 14:20

Hallo sportminnend Lunteren,

Ondanks dat wij door de coronamaatregelen onze deuren alleen voor het basisgymnastiekonderwijs mogen openen zijn we ook al druk bezig met voorbereidingen voor het moment dat we alle andere sportliefhebbers ook weer mogen ontvangen.

Inmiddels hebben Club Physique en de BSO De Bijdehandjes zich elders gehuisvest. Hierdoor zijn enige uren in het rooster en de bestuurskamer vrijgekomen voor verhuur.

Uiteraard zijn wij inmiddels druk bezig om voor de lunteranen weer een aanbod voor een fysiek vitaal gestel met een sociaal moment in de hal aan te kunnen bieden. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen via onze website en de lunterse krant.
Daarnaast gaat ‘t Sporthuus een samenwerkingsverband aan met het Therapeutisch Centrum Lunteren voor een sportfysio aanbod voor jong en oud.

Mocht u zelf interesse hebben in het huren van de bestuurskamer en/of  in vrijgekomen uren in de hal dan kunt u zich melden bij Henny Vink: 06 - 33788535.

Wij kunnen niet wachten om sportminnend lunteren weer te mogen verwelkomen in onze mooie hal en duimen heel hard dat ook wij nu snel aan de beurt zijn.

Met sportieve groet,
Bestuur en Beheer van ‘t Sporthuus


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.