Nieuws


Succesvolle editie winterzaalvoetbal!

Het 10e seizoen van de winterzaalvoetbal competitie zit er weer op. Het waren spannend gezellig voetbalavonden waar vaak meer dan 5 keer gescoord werd in de wedstrijden. Het was een sportieve competitie want de scheidsrechter hebben over de 5 speel avonden maar slecht 1 geel hoeven te trekken. Op de slotavond zat tussen nummer 1 Johan Rijopleiding en nummer 2 Fysiotherapie De Jong maar 1 punt verschil. Beide teams hebben de wedstrijden winnend afgesloten. De kampioen is Johan Rijopleiding geworden.

De top 4 van de topscorer klassement zat zo dicht op elkaar. Dat op de laatste speelavond beslist moest worden. Team van den Brink hoogwerker & kraanverhuur had voor de laatste wedstrijd nog een verrassende troef achter de hand. De speler had nog niet eerder mee gedaan en ging onverwachts ook nog mee strijden in het topscorer klassement. Scoorde maar liefst 8 keer. De nummer 1 is geworden Dries Hazeleger van Fysiotherapie De Jong met 10 doelpunten.


Er waren ook weer spelers bij die graag wilde scoren. Helaas deden zij dat in hun eigen doel. het waren 3 spelers die ook nog eens bij elkaar in het team keet siebie siebie speelde. 


De teams bedankt voor het mee spelen, de scheidsrechters voor het leiden van de wedstrijden en overige vrijwilligers. Wij hoppen jullie allemaal in 2020 weer aanwezig te zijn voor de 11e winterzaalvoetbal competitie.


Eindstand 10e winterzaalvoetbal competitie:

 1. Johan Rijopleiding
 2. Fysiotherapie De Jong
 3. van den Brink hoogwerker & kraanverhuur
 4. Bouwbedrijf W. Heij
 5. FC Hasselbraam
 6. keet siebie siebie

Eindstand top 3 topscorer 10e winterzaalvoetbal competitie

 • 1 Dries Hazeleger          Fysiotherapie De Jong                                   10
 • 2 Jip van de Peppel        Johan Rijopleiding                                        09
 • 2 Roy Ploeg                   Johan Rijopleiding                                        09
 • 3 Fabian van Beek         Johan Rijopleiding                                        08
 • 3 Jacco van den Brink    Van den Brink hoogwerker & kraanverhuur     08


Kijk links in het menu voor de exacte cijfers.


06-03-2019