Nieuws


Kavegas Schoolvoetbal 2018
Het is een prachtige week geweest op sportpark de Wormshoef waar het Kavegas Schoolvoetbal gehouden werd. Gisteravond stonden de finales op het programma en met veel strijd en passie werden de duels onder grote belangstelling afgewerkt. Uiteindelijk ging de Bron er met de meeste eerste plaatsen vandoor (gemengd 3-4, Jongens 5-6, meisjes 7-8). De Sprong werd winnaar in de categorie meisjes 5-6. De finale der finales namelijk de jongens groep 7-8 werd gewonnen door de Triangel. Winnen is natuurlijk altijd leuk maar deze week ging het vooral om het samen sporten en het samen spelen. Deze week was een reclame voor de voetbalsport en we hopen dat we weer een aantal kinderen als nieuw lid bij VV Lunteren mogen gaan begroeten. 

We willen graag onze hoofdsponsor Kavegas enorm bedanken voor het mogelijk maken van dit festijn. Tijdens de prijsuitreiking liet de eigenaar van Kavegas Bertho Veenendaal doorschemeren ook volgend jaar weer zijn naam aan dit prachtige evenement te willen verbinden. Ook HDG adminstratie bedankt voor het sponsoren van de ijsjes die met dit weer gretig aftrek vonden. Drukkerijke AMV bedankt voor het drukken van de programma boekjes en Foto2punt0.nl bedankt voor het maken van de mooie teamfoto's.

De toernooicommissie bestaande uit Gijsbert Snellen, Dirk Jan vd Brink en Milly van Zanten hebben weer een prachtig toernooi georganiseerd. Hierbij geassisteerd door een vakkundig scheidsrechterskorps. Ook de vrijwilligers van de kantine bedankt voor de ondersteuning deze week.
19-05-2018