Nieuws


Andrews Ziddah neemt Club Physique over

Na 18 jaar heeft Club Physique een nieuwe eigenaar, na- melijk Andrews Ziddah, per 1 augustus 2019. Andrews is al enige tijd bekend in Lunteren, omdat hij hier al 3 jaar les gaf bij Club Physique. Het motto van hem is in het begin zoveel mogelijk hetzelfde te houden.


Kidssport
Dus vrouwen en mannen kunnen bij Club Physique terecht voor binnen- en buitensport. Binnensport is op het ver- trouwde adres, namelijk Ut Sporthuus.

Hier worden naast buikspierkwartie- ren, Pilates, Body Shape en Conditie
Shape gegeven. Ook is er een mannen- groep 40 +. Andrews introduceert iets nieuws, na- melijk Kidssport en zelfverdediging en Shape Kickboxing. Bij kidssport gaat er om dat kinderen leren meer voor zichzelf op te komen door meer uithoudingsvermogen te vergroten en bewegingstechnieken eigen te maken. Voor Shape Kickboxing geldt bijna hetzelfde, maar dan voor volwassenen, echter hier worden ook de boks- handschoenen aangetrokken en boks- technieken aangeleerd. Bij de training raken de leden elkaar niet fysiek aan.

Beginnerscursus hardlopen
Voor de buitensport geldt dat je nog steeds terecht kunt bij Club Physi- que voor hardlopen en bootcamp. Op maandag 16 september start er een beginnerscursus hardlopen voor zes weken, deze keer geheel gratis. In de loop van het seizoen zal er ook een introductiemiddag georganiseerd wor- den voor iedereen. Club Physique wil er zijn voor alle sportieve Luntenaren, jong en oud, man of vrouw
12-09-2019